Ревюта

Pampers Active Baby

В България, а и не само – първият бранд наложил определен продукт става и нарицателно за всички останали такива продукти – разтворимото кафе е нес-кафе, копирната машина е ксерокс, а еднократните пелени са памперси. Сестра ми се роди през зимата на 1993-та година, когато еднократните пелени тепърва навлизаха на пазара. По това време за нас памперсите бяха все още лукс и майка ми използваше само когато излизаха на разходка с бебето. Сантименталната нотка обаче остана и първите еднократни пелени за нашите деца бяха Pampers, а днес ще разгледаме и новите Pampers Active Baby, които вече са с двойна защита против протичане. 

PAMPERS ACTIVE Baby ревю

Описание: 

Знаете ли, че докато спи, бебето се движи до два пъти повече отколкото един възрастен?

След нощ, пълна с движение, пелената може да стане влажна и тежка, което може да попречи на бебето да спи добре. Ето защо новите пелени Pampers Active Baby имат допълнителен горен слой за сухи нощи, който помага за бързото попиване на течността. По този начин, независимо колко се движи и в каква позиция спи, кожата на бебето остава защитена срещу влагата за до 12 часа.

НОВИТЕ Pampers Active Baby са с 2x* преграда срещу протичане, която подобрява защитата от влага.

*в сравнение с предходните Active Baby

Позволява на кожата да диша

Въздушните каналчета на пелената Pampers Active Baby позволяват на въздуха да навлиза в пелената, за да може кожата да диша и за по сухо усещане.

Задържа влагата далеч от кожата на бебето

Вътрешният слой с микроперли абсорбира и задържа течността в пелената, далеч от деликатната кожа на бебето, като предлага до 12 часа защита.


Меки като памук*

Пелените Pampers Active Baby са направени с материали, меки като памук*, така че бебето да се чувства удобно през целия ден.

*не съдържат памук

Удобни във всяка позиция

Еластичните странични ленти предлагат удобно прилягане и защита срещу протичане.

Pampers Active Baby

Ето и теста за протичане, който у дома направихме с Pampers Active Baby

След всички тестове, салфетката остана суха, каквато ще остане и кожата на бебето.


Предимства:

  • Нямат аромат
  • Може би най-тънките еднократни пелени на пазара – дават свобода за движение на детето
  • Двойната защита срещу протичане, която да осигури спокойна и суха нощ, без необходимост да ставате или да будите детето за смяна на пелена

1 Pampers = 1 суха нощ.

А когато дойде време за приучаване към гърне, ето го и нашият опит

*Този пост достига до Вас с любезната подкрепа на Pampers Active Care