Faberlic, Продукти

Регистрация и поръчка в сайта на Faberlic

Историята ми с бранда започна през март 2018, когато З.Димитрова се свърза с мен по имейл за да ми предложи да тествам техни продукти, и, ако искам, да направя собствена регистрация и поръчка Faberlic. Второто за момента отказах, а за продуктите дълго се колебах, докато накрая не реших, че спирала за мигли винаги е добра идея, а останалото ще оставя на преценката на Злата, която има повече опит. Година по-късно бях не само влюбена в почистващите им препарати (особено в ТОЗИ), но и впечатлена от достъпните цени. От каталога онлайн си харесах доста неща (и доста бяха изчерпани, например една пудра за измиване на лице със салицилова киселина), но не исках да ангажирам други (и себе си) със срещи за поръчка и получаване на продуктите. Исках да имам свободата да го правя сама.

По-подробно разказвам историята в това видео, както и показвам първите продукти, които поръчах сама:

Целта на този пост е да даде практични насоки за тези от Вас, които имат интерес и биха искали да пробват или използват продуктите, но нямат лични контакти с представител или искат да бъдат независими и да поръчват сами.

Първи стъпки:

Настройка на сайта и каталог Фаберлик

Горе вляво на заглавната страница на Faberlic, до иконката глобус, изберете страната, в която сте и езикът, на който предпочитате да е информацията в сайта.

Тази настройка е важна, защото не всички продукти са достъпни за всички държави, като например зелената рокля на долния ред не може да бъде закупена в България.

регистрация фаберлик българия

регистрация и поръчка фаберлик

Ако изберете България и български език, можете да разгледате и каталогa с артикули за България:

каталог Фаберлик

Ще бъдете препратени на нова страница, където да изберете настоящия или следващ каталог. Продължителността на валидност на каталога е указана на корицата му (оградено с червено), т.е. до полунощ на последната дата е възможно да направите онлайн поръчка на указаните цени.

Можете да разглеждате онлайн версия на каталога (flash) или да го изтеглите на компютъра си и да го разглеждате, дори да нямате интернет достъп (стрелките в синьо в долната част):

каталог и поръчка Фаберлик

Ако изберете флаш каталог, е възможно да се изпише следното съобщение.

каталог фаберлик

Натиснете оградения в червено ред и разрешете изтегляне или ъпдейт.


Защо да се регистрирате:

  • Нямате свой близък или познат представител на Фаберлик, при когото да поръчвате продукти
  • Искате да сте независими и да не ангажирате никого с доставките, а да ги получавате сами в удобен за Вас офис и удобно за вас време
  • Искате да получите стартов бонус (променят се с времето, този, с който стартирах аз беше 36лв приспаднати от първата ми поръчка)
  • Искате да пазарувате продуктите с 20% намаление

Минимална сума на поръчка от всеки каталог – 40лв. (можете да се обедините с приятелки или близки, ако личната Ви сума е по-малка)

Освен възможностите за използване на продуктите от тесен семеен или приятелски кръг, Фаберлик Ви дава възможност и за бизнес на принципа на мулти-левъл маркетинг (на същата база са построени Oriflame, Avon, Amway и т.н.)


Регистрация и поръчка Faberlic

В полетата попълнете Вашите РЕАЛНИ данни*:

*Този линк ще Ви регистрира в системата с ментор или наставник мен, Зорница Павлова.

Ако искате да имате друг наставник, например Ваш познат, помолете го да Ви регистрира или той да Ви изпрати личния си линк за регистрация.

След като натиснете бутона ПОТВЪРДИ, в рамките на няколко минути на имейла, който сте посочили ще получите писмо с данните за достъп, както и допълнителен СМС с клиентския Ви номер и парола. Запишете ги или ги запазете, за да можете да влизате в системата.

Регистрацията изисква потвърждение на данните за контакт, направете го.

След регистрация:

За да влезете в своя “Личен кабинет” въведете мобилния номер, с който сте използвали за регистрация или клиентския си номер и паролата за достъп, която сте получили в имейл и смс в полето горе вдясно:

регистрация и поръчка faberlic

(…)


Важно!

При поръчка, изберете удобен ОФИС на Фаберлик за доставка и доставката ще бъде безплатна.

Ако изберете личен адрес, доставката струва 24лв.

В случай, че сте от град, в който няма офис на Фаберлик, изберете АП Офис Варна, Славянска 23, а в настройките на профила си в раздел “Лични данни” – “Пощенски адрес” запишете адреса, до който искате да бъде доставена пратката с куриер (6-10лв в зависимост от теглото й).

В този случай винаги е добра идея след като получите смс за първата си поръчка, да звъннете в офиса във Варна, Славянска 23 за да потвърдите, че настройките и адреса Ви са видни и че поръчката ще Ви бъде изпратена.


 

Плащане на онлайн поръчка Faberlic

Преди да платите поръчката си, трябва да заредите личната си сметка.

В горния десен край на екрана изберете “Личен кабинет”, а после “Моята сметка”:

регистрация и поръчка Фаберлик

Изписана е наличната сума (например остатък от предходни зареждания).

За да попълните, изберете “Оплата банковскими картами”.

регистрация и поръчка фаберлик

Въведете необходимата сума, достатъчна за заплащане на поръчката Ви или по-голяма, ако искате да имате наличност в сметката и натиснете “Продължи”.

Извежда се прозорец с данни, който трябва да потвърдите:

Попълнете полетата, така, както бихте направили и при плащане на онлайн поръчка. Ако картата Ви има 3Д потвърждение, въведете и изпратения на мобилния Ви номер код.

Готово, сметката Ви е заредена.

Сега можете да платите поръчката си.

 

Следва продължение…

 

Полезни линкове: